Hengchang prošivanje strojevi tvornica specijalizirana za proizvodnju prošivanje strojevi, kompjuterizirana lanac bod više-funkcionalan prošivanje stroj, multi prošivanje za, dugo ruku iglom prošivanje stroj, madrac strojeva.

Naši strojevi kombiniraju Amerike napredne tehnologije s vlastite dizajne za proizvodnju generacije novih strojeva. Dakle, naši proizvodi su visoko konkurentne u pogledu kvalitete, pouzdanosti, učinkovitosti, isplativosti i jednostavno rukovanje. Naš zahtjev za kvalitet nam je postigao veliki ugled širom svijeta.

Imamo velikih kupaca, uključujući i gosti iz Kine, Amerike, Europe, Bliskog istoka, jugoistočne Azije i drugim mjestima.

Zahvalni smo našim kupcima za njihovu podršku i odanost. Zauzvrat, mi i dalje radimo za opskrbu kvalitetne strojeve s profesionalnog upravljanja i nakon prodaje usluga za naše klijente.

Naša odlučnost je pružiti najbolju uslugu našim klijentima

Naš cilj je pružiti podršku prodaji, usluge podrške i dio za

Globalnu prodajnu mrežu:

HengChang i dalje rade uz pomoć gosti tako da i dalje napraviti bolji stroj za budućnost. HengChang je fokus je poboljšanje zahtjeva kupaca najbolje kvalitete strojeva u svijetu pružiti izvanrednu uslugu i komunikaciju.

Za budućnost:

Nastavak zadovoljstvo je naše odlučnosti.

Nova inovacija je naše trajno jamstvo.