Kompjuterizirana prošivanje za popravak i održavanje Savjeti

Kompjuterizirana prošivanje stroj sa produljenje koristiti vrijeme, često sklona različitim problemima. Stoga mi treba obratiti pozornost na razumne održavanje kompjuterizirana prošivanje stroj, održavanje dobre radne okoline.

Kompjuterizirana prošivanje za radno okruženje, uključujući fizičke i električne okoliš na dva načina. Bivši se odnosi na okolne temperature, vlage, prašine zagađenje i vibracije, utjecaj; Potonje se odnosi na statički elektricitet, moć linija buke i smetnje. Ako se uvjeti okoline, može uzrokovati da sustav radi nepredvidljivo.

1, kompjuterizirani prošivanje za okoliš temperature i vlage: računalo zahtjevima za temperaturom i vlagom nije visoka, kao čeznuti kao korisnici osjećaju ugodno okruženje, kompjutor može.

Temperatura je preniska, postoji svibanj biti neki dijelovi ne rade ispravno, ovo nije računalo neuspjeh temperatura previsoka, računalo hlađenje poteškoće komponenta kvara zbog pregrijavanja;

Relativna vlažnost zraka varira, zbog svog položaja, previše suhi zrak može uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta, oštećenja integriranih sklopova, loš za oba čovjeka i stroja. Previše vlažan zrak, učinit će računalo čips unutar oksidacije uzrokovane korozije, jadni kontakt ili kratkog spoja.

2, ventilacija: računalo ima određene uvjete za ventilaciju, računalo najbolje dobru ventilaciju i Shun za hlađenje.

3, koji štiti od prašine: okruženju motora je glavni čimbenik kako bi se osiguralo strojeva rad ispravno, mora biti nešto prašine opreme kao što su čišćenje opreme, papuče i kapa poklopca.