Učinak i mogućnošću kompjuterizirana prošivanje stroj

Računalo prošivanje Šivaći Stroj strukture jednostavno, proboj tradicionalnih računalo prošivanje Šivaći Stroj tehnologije usko grlo ograničenja, koristi uvoz linija vodič, jedinstvena tehnologija čini stroj zraka trčanje svjetlo osjetljiva glatko, mirno i tiho računalo prošivanje Šivaći stroj. tako cijena aspekte yan računala cijene također će povećao, najviše jeftino računalo yan šivaći stroj od cijena u 15800 okolo, visok stupanj imao 100.000, visoka točnost, možete izvesti proizvoda. Jednostavan rad, velike brzine, primjenjuje se Yu posteljina, madrac, odjeće, namještaja. mogu će računalo yan šivaći stroj široko za razne poplun, i vreća za spavanje, i štepdekom i zavjese za prošivanje Šivaći; računalo yan šivaći stroj loše mnoge, da želi za odabir stavka je dobar mehanički, ključ vidjeti mehanički ključnih dijelova kao okrenuo dijelova po s materijal, u motorni vodio cijeli stroj u vožnji, ako sinkronizacija oko odabira plastike ili najlona komada

Pazi, uskoro će umrijeti, također ovisi o specifikacijama materijala svih dijelova, kao što su mali prošivanje okvir, ako 4 x 4 cijevi za trčanje stabilnost.

prije 15 godina, mehanički više prošivanje stroj u Kini, visoke izlazne, dosljednost je dobar, ali jednostavnih trikova, manje promjene, ne uspijevaju, i ne mogu igrati, kompozitni, obrađenih materijala i baterije. 1.2 srednji prošivanje sada neki proizvođači još uvijek koriste ručne izrade za prošivanje i za prošivanje za proizvodnju. Budući da obje metode imaju svoje mane, to je postupno zamijenjen naprednije tehnologije proizvodnje prošivanje. Kompjuterizirana prošivanje stroja u odnosu na tradicionalna mehanička mašina za šivanje, razbio svoju kravatu pola koordinatnih funkcija jednostavan uzorak. Precizni računalni sustavi pod kontrolom prošivanje funkcija savršeno cijeli koordinatni sustav razvijen od strane raznih složene obrasce, brzina proizvodnje, mehaničku izvedbu, buke i drugih pokazatelja su mehanički strojevi u prošlosti ne podudara.