China Mobile kompjuterizirani prošivanje za vodeći Trend u svijetu

Danas, Kina prošivanje machine tržištu počeo iz slabe Jake, svjetlo industrija strojeva je radno intenzivna industrija, ali i početak industrijske strukture, u pogledu proizvodnje, izvoza, zapošljavanja zauzima veliki udio. Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj u svjetlu industrijskih strojeva je snažno zastupljena u prošivanje industrije u svijetu, Kina dovesti trend u svijetu. Druge nacionalne šivaći stroj tvrtke, mali, na temelju prošlih iskustava i izvući lekcije iz, Kina je tržište za mobilne kompjuterizirana prošivanje stroj u industriji širom svijeta neće doći od slabe do Jake.

Mobilni kompjuterizirana prošivanje za razvoj u Kini su uglavnom mali i labavo, udio prvih pet u industriji, je 25%, u 2014., domaći mobilni kompjuterizirana prošivanje stroja tržišne veličine 50 milijardi juana, prošivanje industrije treba biti Konsolidirana i poboljšane.

Odjevne industrije prihoda je stalno u porastu, u industriji kao cjelini je stalno poboljšanje. Domaći mobilni kompjuterizirani prošivanje za industrijske trendove: vodećih poduzeća neprestano širi, povećana je koncentracija tržišta. Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj industrija polako Smjer vjetra, donio puno ulaganja. Puni elektronsku kontrolu mobilnih kompjuterizirana prošivanje za učinkovitost i dalje se popravlja, ali je također dovelo do povećane potražnje.

Mobilni kompjuterizirana prošivanje stroj u domaće industrije razvoj relevantnih navedenih tvrtki široko raznolik, standardizirani dioničkog poduzeća se zalaže za razvoj preciznosti obrade poslovnih. Dok sve mobilne kompjuterizirana prošivanje stroj industrija može razviti, će voziti odjevne industrije rastao.