Kompjuterizirani prošivanje stroj inteligencije razvoja Kine ceste

Prošivanje za razvoj tehnologije u Kini i iskustvo stečeno tijekom međunarodne strojeva, ali kompjuterizirana prošivanje za tržište u razvoj tekstilne industrije nastavlja širiti.

U Kini, prošivanje Šivaći Stroj računalo prošivanje Šivaći Stroj proizvodi pravi tržišta također samo kod više od 10 godina u formiranju, ova klasa proizvoda također pripada mlade države, računalo prošivanje Šivaći povjerljive ići cestom također je duga, budućnost razvoja smjeru će je i međunarodne standarde inteligentni od ceste, računalo prošivanje Šivaći Stroj bi postići jednom završio otvoren pamuk , poslao krpom, i ispune i primljene, a CD strani, postupak postavlja linije i operacije treba vizualnu, ljudskiji i inteligentni od.

I kompjuterizirani prošivanje strojevi i kompjuterizirana vez mašine također će se kombinirati sa daljinskim upravljačem procesa proizvodnje, dakle shvativši prošivanje dizajna industrijske proizvodnje automatizacije, inteligentno upravljanje i proces kontrole. Inteligentni razvoj kompjuterizirana prošivanje stroj, Kina je opći smjer ceste.