Francuska tekstilnih strojeva usmjeren na indijskom tržištu

Francuska tekstila strojeva industrija za snabdjevanje hranom za širenje na europsko tržište, godišnji promet od 1,3 milijarde dolara. Međutim, u svjetlu ekonomske krize, kao što su Kina, Indija i Turska i drugim novim zemljama postala Francuska strojevi tržište.

Francuska je Tekstilni strojevi proizvođači napravio povijesni doprinos razvoju tekstilne industrije, da vrti industrija pamuk, upletena i teksturirane pređe industrija strojeva, jacquard i dobi strojeva, postavka grijanja za, opskrba netkane tkanine za nove sektore tekstilna industrija obrade i recikliranja tekstilnih materijala. Francuske tekstila strojeva industrija u pogledu izvoza rangirani šesti u svijetu.

Francuska Tekstilni strojevi proizvođači udruge (UCMTF) predsjednik bulunuo·amulina rekao je: "za dugo vremena smo propasti zemlje odjeće i tekstila na tržištu. Nedavno, na europskom tržištu također se dogodilo. Ta tržišta su se pretvorile u Kini i Indiji i drugim zemljama. Unatoč Kina je ostvarena nedostatak vitalnosti, ali to izgleda bolje. I lokalne investicijske poticaje od vlade, Indija tržište je postao prilično aktivna. "Kao prodaje vratio na razinu prije gospodarske krize, Francuska je tekstila strojeva industrija izgleda obećavajuće.