Stolno platno za madraci Stolne napore i potraga!

Madrac strojni tapeciranje majstora koji se bavi domaćom i stranom dobro poznatom opremom za šivanje i srodnim rezervnim dijelovima veleprodaje i maloprodaje, prodajni agenti servisne tvrtke. Mattress agenti za pranje su japanski teški stroj, Morimoto, Yamato, KM, United States Eastman, Gerber, Jiangsu Bailian, Shenzhen devedeset devet, Taizhou Shengtian, snooker, Nambang i druge poznate robne marke u zemlji i inozemstvu. Uvezene i domaće šivaće opreme rezervnih dijelova, te pružiti klijentima predloške razvoj i proizvodnju usluge, kao i pružanje automatskog predložak stroj za iznajmljivanje i obradu. Corporation Hangzhou Haicheng Garment Equipment Co, Ltd sudjelovali u polju za gotovo 30 godina, za domaću industriju šivaćih strojeva, jedan od najvećih dobavljača, ali i našu najjaču potporu. Naša tvrtka postavila je obuku, savjetovanje, prodaja, ugradnju, održavanje nakon prodaje, servis u jednoj, za odjeću, prtljagu, sjedala za automobile, obuću i druga područja proizvodnih poduzeća, s odličnim prodajnim timom za tvorničke savjete i osiguravaju učinkovito i besplatno. - usluga, osvojio većinu novih i starih kupaca se slažu.

Stol za madrace U području opreme za šivanje, brzina porasta godišnje prodaje više od 50 milijuna. U procesu razvoja, inovativnosti i tvrdih usluga, pomažući korisnicima da unaprijede opremu za automatizaciju kako bi poboljšali kvalitetu, poboljšali učinkovitost, uštedjeli troškove i smanjili ovisnost o kvalificiranim radnicima kako bi kupci na tržištu istočnoazijskog tržišta mogli osvojiti Povratak prednosti. Naša tvrtka podržava "tržište prvi, kupac prvi, usluga prvi" poslovne ideje za stvaranje odnosa s korisnicima, postignuća poslovanja kupaca.

Mattress Machine 2015 osvojio je "Anhui Sewing Equipment Association", objavio je "provinciju Anhui, opremu za šivanje izvrsnom trgovcu" naslov. Vjerujemo da će kroz naše stalne napore i potragu za određenim kupcima biti u mogućnosti postići dobru situaciju za bolju sutra!

Linyi županija Dongcheng Hongyun Strojevi je profesionalna proizvodnja i prodaja pamuka poduzeća, glavni proizvodi su: električna kontrola za podešavanje širine žice za crtanje stroja, ručno prilagoditi širinu žice za crtanje stroja, jedan valjak podesiv širok cvijet stroja, Double Valjkasti podesivi široki cvjetni stroj, češljanje cijeli stroj, inteligentni bomba stroj, bez mreža mašina stroj, široki protok zraka oporavka stroj, četiri Luo La tkanina glavu otvoriti stroj, madrac stanjivanje stroj četiri valjka dva roll tkanina glava Osim toga, ja biljka proizvodnju Elektronske kontrole podesivi stroj za crtanje i prilagodljiva širina cvjetnog stroja, široko apsorbiraju prednosti različitih modela, visok stupanj automatizacije, pamuk Jedinstvena formacija, jednostavna operacija, pohvaljena od strane većine korisnika.

Mattress Machine Pridržavajte se kvalitete i razvoja vjerodostojnosti preživljavanja, 2000. godine registrirani zaštitni znak "Hongyun"; U 2002 je prošao ISO9001 certifikat sustava kvalitete u 2004 napravio licencu za proizvodnju pamuka, te je osvojio "znanosti i tehnologije poduzeća u provinciji Shanxi", "Shanxi Province, kvaliteta upravljanja kreditima demonstracija poduzeća", "Yuncheng Shou ugovor re-kredit poduzeća" I drugi slavni naslov, u 2008, 3,15 zadovoljstva potrošača aktivnosti u odabiru "kvalitetu, ugled, usluga usluga zadovoljstva potrošača jedinica."

Madrac stroj Kako bi se postigla "stotinu godina Hongyun" uzvišeni ciljevi, i stalno poboljšati mehanizam, ojačati razvoj, težnja za savršenstvom, stroja za ukrašavanje madraca u godinama procesa proizvodnje i upravljanja, stvaranje jedinstvenog upravljanja proizvodnjom I jedinstveni marketinški sustav za savršen sustav kvalitete, unaprijed prodaja, prodaja i servisiranje proizvoda, kupac je odgovoran.

Stolica za tapeciranje madraca pozdravljamo sve sektore poslovanja u zemlji i inozemstvu, pridružite se stvaranju nove slave!