Prošivanje poslovne prilike

Kina je svjetski najprivlačnijih prošiven tekstilne proizvodnje i potrošnje na tržištu, ima neke od svjetskih najmoćnijih prošivanje tekstila mogućnosti.

Kina uspostaviti srednje- i dugoročne strategije za poboljšanje razine otvorena ekonomija, stvoriti nove mogućnosti za industrijski Nadogradnja tekstilna industrija

Jer Kina pridružio WTO, sa međunarodnim bilateralnim i regionalnim slobodne trgovine se širi i Kina je trgovina viška i velike devizne rezerve, koje vode ka Kina je tekstilna industrija proširiti uvođenjem međunarodne napredne opreme, napredne tehnologije, izvanredne talente, privlačenje novih naprednih proizvodnih poduzeća i istraživanja i razvoja institucija, ubrzati industriji poboljšati sposobnost industrijske inovacije je od velikog značaja. 6 godina novog stoljeća, Kina tekstilna oprema prerađivačka industrija ostvarila značajan napredak i napredak, uključujući i strane i Hong Kong, Makao i glavnom gradu položio za 38.05% prodaje 31.34, izvoz isporuka vrijednosti od 64,3%. Napredni stranih proizvodnih poduzeća u Kini je tvornica napredak i napredak u domaćoj OEM, ostvariti win-win situacija.


Osim toga, zbog globalizacije, internacionalizacije tržišta Kine, kineskog tržišta je najatraktivniji tržište u svijetu, gotovo svih velikih imena u svijetu su u Kini. U međuvremenu, na domaćem tržištu je najveća industrija Kina je tekstilna industrija, 2000 poduzeća iznad prostor za veličinu udio domaće prodaje za proizvodnju je 67%, sada ih je 77%.