Stroj za zdjelu

Stroj za prošivanje je tekstilni stroj za šivanje linijskog uzorka na površini madraca, pokrivača, pokrivača ili slično. Stroj za zdjelu za šivanje omotača može se podijeliti u dvije vrste, ravni stroj za prorjeđivanje i stroj za prekidanje računala, ovisno o broju šavova i uzorku šivanja. Stroj za ravno bušenje obično je 7-pinski, 9-pinski i 11-pinski. Šivaći stroj može samo šivati ravne linije. Stroj za prevlačenje računala koristi kompjuterizirano vizualno sučelje za kontrolu kretanja stroja kako bi se osiguralo šivanje uzorka.

HC2500

Stroj za prevlačenje računala

Pod stalnim istraživanjima i istraživanjima, naporima znanstvenih istraživača, konačno se razvio kompjutorizirani stroj za vješanje pod kontrolom računala. Njeno rođenje rješava nepremostivu problem običnih strojeva za zabijanje. U usporedbi s tradicionalnim mehaničkim strojem za umakanje, stroj za prevlačenje računala probio je svoju funkciju jednostavnog crtanja polu-koordinatnog jednostavnog uzorka. Pod kontrolom preciznog računalnog sustava, stroj za ukrašavanje računala može savršeno rukovati svim složenim uzorcima sastavljenim na cijelom koordinatnom sustavu. Što se tiče brzine proizvodnje, mehaničke izvedbe, zagađenja buke i drugih pokazatelja, to je neusporedivo s prethodnim mehaničkim strojevima. ,

3200-3

Funkcija i svojstva

1. Funkcija mršavosti podešavanja: Za podešavanje različitih debljina, možete podesiti dubinu zubiranja prema odgovarajućim uputama.

2. Funkcija skladištenja uzoraka: Disk računala za rezanje računala može pohraniti obrasce duže vrijeme, a korisnici mogu odabrati upotrebu dodanog uzorka po potrebi. Operacija je jednostavna, praktična i brza.

3. Postavite funkciju koraka: pouzdanost je jaka, koraci za linije su ravni, a uzorak nije lako deformirati.

4. Hook funkcija: On može učinkovito spriječiti odspajanje.

5. Prekidna funkcija detekcije žice: Kada je žica isključena, sustav će se automatski zaustaviti.

6. Stopa okupacije zemljišta: Stroj za preplitanje računala zauzima malo područje, ali veličina za prošivanje je velika.

7. Funkcija prikaza informacija: Na zaslonu možete vidjeti prikaz brzine vretena, faktora parkiranja, statistike izlaza i preostale memorije.

8. Sigurnosni uređaji: Abnormalnosti poput računala, motora i strojeva automatski će se zaustaviti, a zaslon će prikazati smetnje.

9. Funkcija šavne armature: Nakon što je uključena funkcija uklanjanja armature, stroj za zijevanje automatski pokupi iglu na određenoj točki.

10. Funkcija iskljucivanja memorije: Kad je napajanje iskljuceno ili je napajanje iskljuceno tijekom rada ili ako postoji problem s iglicom (igla ili niti), kada stroj mora biti zaustavljen, stroj može automatski i brzo slijediti uzorak pokreta cvijeta. Put se brzo prosljeđuje ili premotava. A kada trebate nastaviti zanjnjavanje, možete se automatski ili ručno vratiti do točke za zaglavljivanje tijekom zaustavljanja da biste nastavili zanjnjavanje.

11. Funkcija uzorka: Uzorak se povećava ili smanjuje za 50% -200% horizontalno i okomito jednostrano, a jedinica se automatski popravlja za 1%. Tijekom operacije, kada je linija slomljena uslijed isključenja ili nema dna crte, može se odrediti automatski ili ručno. Igla se vraća u smjeru uboda kako bi zarezala.