Pojas strojevi industrija održivog razvoja u Kini

Striptiz rezanje za industrije u Kini nakon efekte negativnih čimbenika u zemlji i inozemstvu, preduzeća i udruženja rade zajedno aktivno otići iz smetnja i tražiti novi razvoj i traže održivog razvoja.

Striptiz rezanje za industriju održivi razvoj u Kini, potrebe, iz šume: ojačati upravljanje, smanjiti troškove i poboljšati ukupnu kvalitetu i efikasnost poslovanja; platiti zatvoriti pozornost na kvalitetu proizvoda, energično provesti "strategiju kvalitete"; poboljšati nezavisni inovacijskih kapaciteta, razvoj proizvoda s nezavisna intelektualna prava i srž tehnologije poboljšati reguliranja tržišta i mogućnosti upravljanja, temeljen na međunarodnom i domaćem tržištu.

Ova metoda namijenjena jedna korporacija, je iz unutar poduzeća, da se svuku, strojevi za industriju u cjelini, industrija također treba biti racionalno, dobro konkurentnom okruženju, ima dobar tržišni nalog. Održivi razvoj industrijskih klastera također igra vrlo važnu ulogu. Razvoj industrijskih klastera, dobivate sljedeće prednosti: smanjuje Prag "nastaviti dalje", poticanje poduzetništva i podizanje razine tehnologije i inovacija učinkovite integracije resursa, dostupnost jeftinije prednosti, poboljšanje regionalne marke učinka, poboljšanje konkurentnosti industrije u cjelini. Strip u industriji strojeva u procesu održivog razvoja, teškoće i uvijek ima nekih nepovoljnih faktora, kao što, u transformaciju i modernizaciju industrije na cesti, također pun mogućnosti i izazovi, ali mi smo uvjereni da poslovanje održivi dok uštede će rasti, bit ćemo u mogućnosti da se iz problema.